Hvad er Body-SDS træning

Body-SDS grundtræning er både konditionstræning, styrketræning og afspænding af kroppen. Her arbejdes med hele kroppen og alle led og muskelgrupper aktiveres. Træningsformen er en unik måde at vedligeholde sin krop, og få mere energi og livsglæde.

Der er fokus på sundhed, forebyggelse og styrke. Der arbejdes med at optimere kropsholdningen, åndedræt og bevægelse.

For at opnå en optimal og stærk fysik, skal du flytte kroppens grænser. Det vil du opleve, at du gør med Body-SDS træningen. Din krop vil under træningen afhjælpes til at frigøre fysiske og psykiske ressourcer, der ligger blokeret. Eventuel stress frigøres og følelser og tanker bearbejdes.

Du vil opleve at træningen, har en kraftig effekt, ikke bare på dit udseende, men også på din indre sundhed.

Regelmæssig træning vil forbedre bevægeligheden i låste led og i spændte muskler, og du vil opleve en større smidighed.

Hvis du dyrker anden sport på højt niveau, vil Body-SDS træningen være et super supplement for at optimere din præstation.

Body-SDS grundtræning er selvbehandling af kroppen

Hvis du kombinerer Body-SDS træningen med behandling, vil du opleve hurtigere smidighed og udrensning, men både træning og behandling kan selvfølgelig benyttes uafhængigt af hinanden. Du vil ved træningen hurtigt kunne se og mærke fremskridt. Du skal blot huske på, at øvelser kan tage tid at lære, så hav tålmodighed og giv træningen 3-6 gange, før du bestemmer dig for, om det er noget for dig.

Holdplan for grundtræning

Onsdag 8:00-9:30

Jeg er stadig i opstartsfasen, og derfor udbydes grundtræningen til kun 20kr pr gang. Vi træner hjemme i min stue. Normalpris for Body-SDS grundtræning er 120kr pr gang.

Kontakt mig på mail espenheinkropsterapi@gmail.com eller SMS på 28345446, hvis du ønsker at høre mere om træningen og/eller komme med på et hold.

Medbring

Yogamåtte, vand og evt. Et lille håndklæde. Vi træner i bare tæer og
træningstøj.