Det siger klienterne


Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/espenheinkropsterapi.dk/public_html/wp-content/themes/jupiter/components/shortcodes/mk_testimonials/show-as/column.php on line 14
 • Rigtig afslappende behandling. Det kan klart anbefales.

  Nuzhat Ghous
 • Det var en rigtig dejlig oplevelse at mærke det på egen krop, hvad der sker med ødemer i kroppen. Kan med god samvittighed anbefale Susanne til venner og familie. Skal helt sikkert have flere gange.

  Betina Møller Christensen
 • Min søn og jeg har haft fornøjelsen af at være under Susannes kyndige behandling. Særligt min søn havde glæde af behandlingen, der virkelig fik løsnet op for hans ”computerskuldre”. Oveni gav Susanne ham god vejledning og øvelser til at undgå at få nye spændinger.

  Dorthe Myndal Fogtmann og søn
 • Jeg har aldrig stiftet bekendtskab med Body-SDS tidligere, men havde hørt at det kunne være godt for kroppen. Jeg har i længere tid haft noget i klemme bag et skulderblad, så jeg havde brug for en dybdegående behandling til at løsne det. Jeg var ret bekymret for om hvorvidt det ville gøre ondt. Men Susanne var super god til at føre mig igennem, selvom det til tider gjorde ondt. For ja, det gjorde ondt, og min krop reagerede mange flere steder end jeg havde troet. Men det var en super følelse jeg fik bagefter. Jeg kommer helt sikket tilbage. Og mit skulderblad er løsnet.

  Matilde Ørsted
 • Min første og ikke sidste behandling hos Susanne var meget positiv. Jeg vidste ikke noget om behandlingsmetoden. Under behandlingen snakkede vi om metoden, og jeg blev langsomt klogere. Jeg følte mig i trygge hænder, og glæder mig allerede til næste gang. Prøv det!

  Mie Grove Jensen
 • Susanne er en meget indfølende og dygtig behandler, som mærker præcis hvor du er og hvad du har brug for. Man er i trygge hænder, og jeg har virkelig haft glæde af at modtage behandlinger hos hende.Gennem behandling og samtaler har jeg fået det meget bedre på alle måder. Jeg kan varmt anbefale Susanne.

  Malene Witt
 • Super dejlig body sds behandling, i rolige og trygge omgivelser. Min varmeste anbefaling.

  Anna Glamming Kristensen
 • Susanne er en super god behandler. Meget rolig og kompetent. Behandlingen er virkelig effektiv smertelindring på både krop og sjæl.

  Gitte Holm
 • Efter at være gået ned med stress, havde min krop svært ved at acceptere hjælp for at komme til at fungere igen. Men så fik jeg tilbudt at få en behandling hos Susanne, og her tog min krop endelig imod. Susanne har en meget rolig og behagelig tilgang til sine klienter. Under selve behandlingen forklarer hun på en forståelig og rolig måde, hvad hun gør, og hvad man kan forvente efter behandlingen. Efterfølgende løsnede min krop gevaldigt op, og jeg følte nærmest at jeg gik på en sky de næste mange dage. Jeg kan på det varmeste anbefale Susanne og hendes Body-SDS behandlinger.

  Signe Bøgelund Vahlun
 • Jeg tog kontakt til Susanne, da jeg de sidste 11 år har haft problemer med smerter i ryggen fra to piskesmæld. Jeg havde i en lang periode forsøgt med fysioterapi og kiropraktor, og da jeg kontaktede Susanne, var det 14 dage siden den seneste fysioterapeut havde opgivet mig. Det var også denne fysioterapeut der anbefalede mig at prøve Body-SDS. Første gang jeg var til behandling kunne Susanne stort set ikke få lov til at røre mig, uden at det gjorde vanvittigt ondt overalt. Alle muskler var spændte som beton, hvilket også gjorde til, at jeg havde problemer med at bukke mig ned for at tage sko på fx.På den psykiske og mentale front havde jeg en hel del nyt der skulle til at ske i mit liv, plus at jeg også havde en del bagage fra barndommen, og Susanne og jeg brugte meget af behandlingen med at tale om det. I starten gik jeg til behandling en gang om ugen, og mere og mere løsnede det op i min krop. Jeg fik også nogle fodøvelser af Susanne, som jeg skulle gøre derhjemme. Disse fodøvelser kombineret med Body-SDS behandlingen gjorde til at jeg allerede efter første behandling kunne mærke en stor forskel. Mine fødder gik fra at være helt stive, til at være meget smidige allerede ved anden behandling. I takt med at hele min krop løsnede mere og mere op, oplevede jeg, at min omgangskreds fortalte mig, at jeg havde fået en helt anden og bedre kropsholdning og mere klare øjne.Jeg anbefaler alle omkring mig til at gå til behandling hos Susanne.

  Line Madsen