Et velkommen til blog-indlæg

 In Uncategorized

Hej med jer.

Jeg har netop fået oprettet min hjemmeside, og det betyder ny læring for mig 🙂

En oplagt mulighed for mig til både at få budt dig velkommen til min side, og få øvet mig i computer-teknik. -Som absolut ikke er min spidskompetence. Jeg må lære lidt nyt teknik hver dag, så jeg kan blive god til at navigere i det 🙂

 

Jeg kan godt mærke at min krop reagerer hver gang jeg skal lære noget nyt. Alt afhængig af hvor svært jeg forestiller mig det vil blive for mig at lære, afspejler den reaktion jeg får i kroppen. Skal jeg lære nogle nye behandlerteknikker på Body-SDS-skolen, er det en kriblende fornemmelse i hele kroppen. Lidt en fornemmelse af at have sommerfugle i maven:). I dag var det så alt omkring teknik på min hjemmeside jeg skulle lære, så jeg kan køre hjemmesiden selv. Den fornemmelse jeg havde i kroppen op til mødet med min webdesigner var helt anderledes. En boblen i maven og en lille bitte smule kvalme. Jeg kan klart fornemme på min krops fornemmelser, om kroppen stritter imod det nye jeg skal lære, eller om kroppen glæder sig 🙂 Det er dog ikke altid det stemmer overens med det jeg forestiller mig i mit hoved. For eksempel kan jeg godt tænke på hvor meget jeg dog glæder mig til flyrejsen til sommer. Hver gang flyrejsen popper op i mit hoved, forestiller jeg mig at jeg tænker på turen med glæde i maven.. MEN der er kroppen langt mere intelligent end vores hjerne. Den viser mig med helt andre signaler, at det ikke er glæde jeg får i kroppen, men en nervøsitet. Med andre ord er det smart lige at tjekke ind på, hvad din krop fortæller dig, så du ikke hovedkulds kaster dig ud i hvad som helst. Det er selvfølgelig en balance, for nogle ting kan man ikke løbe væk fra. Det er da muligt at min krop fortalte mig i morges, at den helst var fri for at lære nyt om computer-teknik, men nu sidder jeg jo rent faktisk og styrer teknikken selv, og så skal kroppen nok vænne sig til det nye og med tiden få en god fornemmelse, når jeg logger på hjemmesiden for at skive et blogindlæg til jer 🙂

 

Nu er det jo sådan, at vi får et kick af at lære nyt, og så holder vi jo også vores krop og sind i gang. Så nogle gange må vi bevæge os ud i det der giver kroppen den halv-dårlige fornemmelse, og som i mit tilfælde lidt kvalme… :/ 🙂

 

Men i hvert fald velkommen på min hjemmeside. Jeg vil elske at hjælpe dig af med dine kropslige skavanker, dine stresssymptomer eller hjælpe dig til at føre dig på rette spor, hvis du har tanker til ændringer i dit liv, men mangler en til at stille spørgsmål til at få valgt præcis den rigtige vej for dig <3

 

Kærligst Susanne Espenhein.